Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Din acest weekend, în cinematografe, un singur rege ne va conduce pe toți. Regizorul James Wan și chiar el – Aquaman, Jason Momoa, alături de Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman, revin în continuarea celui mai vizionat film DC din toate timpurile: „Aquaman și Regatul Pierdut”.

Cum nu a reuşit să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu-l doboară pe Aquaman, o dată pentru totdeauna.

Acum, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată.

Împreună, trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul și a salva familia lui Aquaman și lumea de la distrugerea ireversibilă.

Revenind cu toții la rolurile originale, Jason Momoa îl joacă pe Arthur Curry/Aquaman, echilibrându-și acum îndatoririle atât ca Rege al Atlantidei, cât și ca proaspăt tată, Patrick Wilson este Orm, fratele vitreg al lui Aquaman și dușmanul lui, care acum trebuie să pășească într-un nou rol de aliat al fratelui său, Amber Heard este Mera, regina Atlantidei și mama moștenitorului tronului, Yahya Abdul-Mateen II este Black Manta, angajat mai mult ca oricând să răzbune moartea tatălui său distrugându-l pe Aquaman, familia sa și întrega Atlantida, iar Nicole Kidman în rolul lui Atlanna, un lider feroce și o mamă cu inimă unui războinic.

Își reiau rolurile Dolph Lundgren ca Regele Nereus și Randall Park ca Dr. Stephen Shin.

În cinematografe este şi “Haos în Ajun de Crăciun”, o comedie horror, cu Martin Starr, Amrita Acharia, Jeppe Beck Laursen, Henriette Steenstrup, Zoe Winter-Hansen.

„There’s Something in the Barn” spune povestea unei familii tipic americane, care moștenește o fermă în munții norvegieni. Aici, familia va lua contact nu doar cu peisajul idilic, dar și cu o creatură vicleană din folclorul scandinav: spiridușul de hambar.

Şi tot despre sărbătoarea Crăciunului este vorba şi în producţia „Crăciunul pe strada Cizmarului”.

În ajunul Crăciunului, Stine, în vârstă de 11 ani, călătorește clandestin cu trenul până într-un mic orășel. Căutând să se adăpostească de noaptea rece de iarnă, tânăra se strecoară într-o casă de pe strada Cobbler – mai exact, în atelierul cizmarului Andersen. Bătrânul morocănos care preferă liniștea se împotrivește prezenței neastâmpărate fetițe. Cu toate acestea, întâlnirea le conduce viețile într-o nouă și neașteptată direcție.

O altă comedie, mai ales pentru cei pasionaţi de lumea sportului, este „Next Goal Wins” (2023) „Golul victoriei”.

Regizat de Taika Waititi și bazat pe un documentar cu același nume, „Next Goal Wins” este un film de comedie-dramă sportivă care urmărește echipa de fotbal a Samoei Americane, în timpul campaniei de calificare pentru Cupa Mondială din 2014.

În ciuda faptului că nu au câștigat niciodată un joc oficial, echipa este hotărâtă să își îndeplinească visul de a participa la cea mai mare competiție de fotbal din lume.

Filmul, în a cărui disributie îi găsim pe actorii Michael Fassbender, Elisabeth Moss, Oscar Kightley, Will Arnett și David Fane, ne vorbeşte despre prietenie, perseverență și umor în fața dificultăților și a dezamăgirilor.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Ai aflat ce rămâne de văzut, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.