Sistem de preluare a brazilor de Crăciun, în sectorul 6!

Foto: Mircea Apostolescu

Pentru a preveni aruncarea brazilor de Crăciun pe domeniul public, la întâmplare, și a eficientiza procesul de reciclare al acestora, Primăria Sectorului 6 pune la dispoziția cetățenilor un sistem de preluare a brazilor.

Astfel, cetățenii pot lăsa brazii la ghenele de gunoi ale blocurilor, de unde sunt preluați de către operatorul de salubritate sau îi pot preda la centrele de colectare a separată a deșeurilor.

Cetățenii pot scoate brazii și în fața blocului sau a curții, pentru a fi preluați de către operatorul de salubritate, dar numai vinerea și sâmbăta. Asociațiile de proprietari pot strânge mai mulți brazi și pot programa preluarea acestora de către operatorul de salubritate.

Preluarea și reciclarea brazilor este gratuită.

„În cursul lunii ianuarie, Primăria Sectorului 6 organizează, ca în fiecare an, o campanie de colectare gratuită a brazilor de Crăciun, oferind cetățenilor trei variante gratuite.
Prima, ar putea să ducă brazii la ghena blocului sau, dacă stau la casă, să-i pună în fața porții, pentru colectare, doar vineri și sâmbătă.
Cea de-a doua este să ducă brazii la unul dintre cele 12 centre de colectare separată de pe raza sectorului. Și, de aici, îi preia Urbanul, în fiecare zi.
Programul acestor centre este de la 8 – 18, în fiecare zi.
Iar cea de-a treia variantă vizează asociațiile de proprietari.
Acestea se pot organiza, strânge mai mulți brazi și pot suna direct la operatorul de salubritate, pentru programarea preluării brazilor”
, a declarat Manuela Gogoașe, de la Administrația Serviciului Public de Salubrizare Sector 6.

Anul trecut, Primăria Sectorului 6 a reușit să colecteze și să recicleze 50 de tone de brazi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.