Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Din acest weekend, în cinematografe, se văd noi premiere. Iar recomandările încep cu filmul documentar, ”Patru fiice”, regizat de Kaouther Ben Hania, cu Olfa Hamrouni si Nour Karoui.

Între lumină și întuneric se afla Olfa, o femeie din Tunis, mamă a patru fiice, insa pe cele două mai mari le pierde pentru totdeauna. În 2016, devine celebră după ce critică guvernul tunisian pentru că nu a făcut nimic pentru a opri fetele să se alăture ISIS. În viața privată, își caută propria vină.

Patru fiice” este o călătorie despre speranță, rebeliune, violență, feminitate, familie și iubire, care va pune la îndoială însăși fundamentele societăților noastre.

About Dry Grasses” (”Despre iarba uscata”) ete o dramă a regizorului turc Nuri Bilge Ceylan, în care un tânăr profesor speră să obțină un post la Istanbul după ce își încheie stagiul obligatoriu într-un sătuc.

După o lungă așteptare, tânărul profesor își pierde orice speranță că mai poate scăpa de viața lui deprimantă. Și totuși, colegul lui, Nuray, îl va ajuta să-și recapete perspectiva asupra lucrurilor.

Dacă nu-ți plac dramele, poți alege o comedie în inconfundabilul stil francez. În cinematografe incepe ”Vânătoarea de vecini”, un film regizat de Frédéric Forestier, în care îi vedem pe actorii Didier Bourdon, Hakim Jemili, Camille Lou, Thierry Lhermitte și Jean François Cayrey.

Hotărâți să trăiască o viață nouă, mai aproape de natură, un cuplu de parizieni și cei doi copii se mută la țară, însă descoperă că toți noii lor vecini sunt vânători pasionați și terenul de vânătoare trece chiar prin curtea lor. Astfel, se văd nevoiți să facă tot ce le stă în putință pentru a scăpa de ei.

Pe marele ecran se vede și animația pt toată familia ”Chiar super”, cu Todd Bishop Monrad Vistven și Hennika Huuse.

Hedvig are 11 ani, este pasionată de jocuri pe calculator și trece prin tot felul de schimbări când trebuie să-și înlocuiască tatăl în rolul de supererou al orașului, mult mai devreme decât se aștepta.

Cea care o va ajuta pe Hedvig să facă față situației și să găsească o soluție care să-i dea încredere este bunica fetei. Împreună, cele două vor face o echipă care va duce mai departe moștenirea familiei.

În prima luna a anului, și platforma Netflix ne aduce noi titluri.

Jaf în zbor”, în regia lui F. Gary Gray a apărut din 12 ianuarie. Un hoț profesionist plănuiește să fure aur în valoare de 500 de milioane de dolari, dintr-un seif aflat într-un avion, la 12 mii de metri înălțime.

Din distribuție fac parte: Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim, Jacob Batalon, with Jean Reno și Sam Worthington.

Alte titluri de vazut sunt Focul viu, Maboroshi, din 15 ianuarie si 60 de minute din 19 ianuarie, în care un luptător de arte marțiale mixte își face inamici periculoși atunci când renunță la un meci pentru a ajunge la ziua de naștere a fetei sale, disperat să nu piardă custodia.

Mai poti alege ”Resident Evil: Bun venit în Racoon City”, din 24 ianuarie și ”Frica din adâncuri” – 29 ianuarie.

Serialele ce vor fi lansate pe Netflix luna aceasta sunt Dragoste pe nevăzute:, Capăt de linie, Kubra (18 ianuarie), Dragostea în spectrul autist: Sezonul 2, Captivating the King, Cupidon Contracronometru, Queer Eye: Sezonul 8, Griselda (25 ianuarie) și Stăpânii universului: Revoluția (25 ianuarie).

Din 31 ianuarie poti vedea si filmul Will (Voință) care ne vorbește despre doi tineri polițiști ce au de ales între a colabora și a se alătura rezistenței în Anversul ocupat de naziști în Al Doilea Război Mondial.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.