Cursuri gratuite de înot la Bazinul „Tolea Grinţescu” pentru elevii care învaţă în Sectorul 1

Foto: Clotilde Armand/ facebook

Copiii care învaţă în şcolile şi liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la Bazinul „Tolea Grinţescu”, pe baza carnetului de elev vizat la zi.

S-au alocat 925 de mii de lei pentru redeschiderea complexului sportiv, a anunţat edilul Clotilde Armand.

Aceste cursuri se vor derula sub îndrumarea unui instructor calificat pus la dispoziţie de Federaţia Română de Polo.
Orarul pentru aceste cursuri va fi stabilit cu reprezentanţii Federaţiei Române de Polo, astfel încât să nu fie perturbate antrenamentele şi competiţiile sportive.

Totodată, urmează să fie stabilit un program în care bazinul să poată fi folosit şi de ceilalţi cetăţeni ai Sectorului 1 care doresc să practice înotul.

Clotilde Armand a precizat că au fost schimbate cazanele de încălzire a apei şi mai multe instalaţii de la bazin, având în vedere că fostele echipamente erau din 2007, îşi depăşiseră durata de viaţă şi au cedat fizic anul trecut.

Conform primarului Sectorului 1, noile echipamente sunt mult mai performante, folosesc o tehnologie nouă şi au un consum redus de gaz. De asemenea, au fost reparate şi modernizate vestiarele şi duşurile.

Primăria Sectorului 1 mai vrea să reabiliteze bazinele de înot semiolimpice de la şcolile gimnaziale 178 şi Sf. Nicolae.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.