Reba McEntire, Post Malone şi Andra Day, pe scena Super Bowl 2024

facebook.com/NFL

Reba McEntire, Post Malone şi Andra Day vor cânta în data de 11 februarie, pe Allegiant Stadium din Las Vegas, înaintea meciului pentru campionat în National Football League (NFL) şi de spectacolul din pauza meciului, cu Usher.

Andra Day va cânta piesa „Lift Every Voice and Sing” , actorul Daniel Durant va interpreta imnul naţional, în limbajul american al semnelor.

McEntire, câştigătoare a trei premii Grammy, cu peste 30 de albume de studio, a fost inclusă în Country Music Hall of Fame în 2011 şi printre numeroasele sale realizari, amintim că a primit o distincţie de la Kennedy Center, în 2018.

Post Malone, nominalizat de 10 ori la premiile Grammy, a înregistrat mai multe hituri, inclusiv „Congratulations” cu Quavo, „rockstar” cu 21 Savage şi „Sunflower” cu Swae Lee, din filmul de animaţie „Spider-Man: Into the Spider-Verse” din 2018. Cântăreţul-rapper-compozitor şi-a lansat anul trecut cel de-al cincilea album de studio, „Austin”.

Coproducători executivi ai spectacolului din pauză sunt compania Roc Nation a lui Jay-Z şi producătorul Jesse Collins, câştigător al premiului Emmy.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.