Întârzieri ale liniilor de autobuz pe DN2

Foto: TPBI/ facebook

Întârzieri şi devieri ale liniilor de autobuz pe DN 2.

Totul din cauza protestului transportatorilor şi fermierilor

În această seară, autobuzele liniilor 411 (Bucur Obor – Gagu), 412 (Bucur Obor – Măineasca), 413 (Bucur Obor – Şindriliţa) şi 417 (Bucur Obor – Piteasca), 461 (Şos. Ştefan cel Mare – Pod CFR Afumaţi) şi 467 (Bucur Obor – Pod CFR Afumaţi) înregistrează întârzieri faţă de orarul programat.

Se întâmplă din cauza protestului transportatorilor şi fermierilor ce are loc pe DN2, în zona localităţii Afumaţi.

Vehiculele liniilor 411, 412, 413 şi 417 sunt deviate pe rute alternative.

În legătură cu protestul, astăzi, Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat noua formula de calcul a primei recomandate pentru categoria asiguratilor cu risc ridicat, persoane fizice si juridice, care detin autovehicule de transport cu o masa maxima autorizata mai mare de 16 tone, iar valoarea maxima a primei recomandate nu va depasi 9.000 de lei la clasa B0, a informat ASF.

”Încă un angajament îndeplinit! Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA. Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referinţă. Va fi un preţ sustenabil, sub ţările din jurul nostru, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2 – 3 camioane care nu au posibilităţile firmelor cu flote mari”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.