Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem un weekend cu noi premiere pe marele ecran. Pe Jason Statham si Jeremy Irons îi revedem în filmul de actiune thriller ”The Beekeeper: Răzbunare iminentă”, regizat de David Ayer. Celor doi li se alatură Josh Hutcherson și Emmy Raver-Lampman.

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a rezolva urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului.

Și cum e hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și aproape nimic nu îl poate opri să își ducă planul la îndeplinire.

În cinematografe avem și 87 de minute de comedie românească, în producția ”Klaus & Barroso”, regizată de Bogdan Theodor Olteanu. Din distribuție fac parte actorii Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Serban Pavlu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farca și Cătă Nicolauș.

Un barman care face tot felul de combinatii, trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea partonilor barului în care lucrează.

Cei doi încearcă să țină sub control petrecerea burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă și un vecin trăznit.

Minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire… cum? Ramane de vazut în comedia Klaus & Barroso.

Gașca Zurli a ajuns și pe marele ecran, acolo unde îi vedem pe Superpietonii Zurli. Filmul pentru întreaga familie este regizat de Cătălin Dascălu si Mirela Retegan, care joacă alături de Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi si Eduard Zănoagă.

Este un film edicațional, amuzant si plin de aventură, în care cei mici, dar și părintii se vor întâlni cu Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli.

Toți sunt chemați de președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră. Și așa pornește aventura personajelor colorate, atât de îndrăgite de cei mici.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.