VIDEO: Magie în baloane de săpun la Palatul Copiilor

Rita Aiurita și Magicianul Verdini au adus magia și copilăria în studioul București FM, duminică, în cadrul emisiunii LifeStyle pentru părinți. Au povestit alături de Elena Zagaican despre spectacolul „Magie în baloane de săpun” ce va avea loc în data de 10 martie la Palatul Național al Copiilor, despre ce surprize îi așteaptă pe cei mici acolo și ce distracție iese în cadrul unui astfel de show pentru copii, dar și despre canalul de Youtube

„Minunații lui Verdini”, unde cei mici găsesc o serie de lucruri amuzante, educative și distractive, cei mici au parte chiar și de „Minuștirea zilei”.

Minunații au, de asemenea, în plan să inițieze o Fundație pentru copiii care au nevoie de mai mult ajutor, iar magicianul Verdini ne-a oferit mai multe detalii:

Sursa foto: elena zagaican

„Urmează să programăm Sala Palatului și urmează să lansăm și Fundația Minunații lui Verdini, pentru că avem multe, multe lucruri bune de făcut. Avem inclusiv o melodie specială pentru fundație, o să plângi când o s-o auzi și abia așteptăm să venim cu toate lucrurile astea alături de voi.”

Rita Aiurita este deja foarte îndrăgită de copii și pentru că este extrem de dedicată rolului ei din gașca Minunaților ne-a spus că „ipostaza aceasta de a juca pentru copii este într-adevăr foarte challenging, dar este și o formă foarte pură de a te adresa de la inimă la inimă și cred că asta se vede și se simte și asta se întâmplă. Conexiune știi? Adică ești sincer, tu, copilul tău interior, vine pe scenă și are libertatea totală să se manifeste și să desfășoare. Și atunci n-ai cum să nu ajungi și să te bucuri de rol.”

Minuștirea zilei este rubrica zilnică de care cei mici se pot bucura pe canalul Youtube Minunații lui Verdini, un loc în care zilnic Rita Aiurita îi ține informați pe copii și transmite câte o pastiluță cu diverse subiecte pentru cei mici.

Weekendul rezervă alte surprize pentru abonații canalului „Minunații lui Verdini”.

„Sâmbăta dacă vreți să faceți o surpriză cuiva drag, tot ce trebuie să faceți este să vă filmați orizontal cu telefonul, ne trimiteți pe pagina noastră de Facebook messenger și urările voastre vor apărea în cadrul “Minu-dedicații pentru toți aniversații”.

Sursa foto: comunicat de presa

„Duminica iarăși avem o altfel de rubrică drăguță, se lucrează de luni până duminică la ea, sunt două canale Minunații lui Verdini unde o vedeți și pe Rita Aiurita non-stop și muzica noastră. Și mai este canalul meu de vlog unde postez zilnic toată viața mea, inclusiv pe tine. Dacă-mi dai voie, Viața cu Verdini se numește, acolo postez în fiecare zi, inclusiv magie, duminica înveți magie cu Verdini și este o rubrică săptămânală.”

Pe 10 martie, Minunații lui Verdini te așteaptă la Palatul Copiilor cu super show-ul „Magie în baloane de săpun”, iar mai multe detalii despre bilete poți găsi aici https://bilete.minunatii.ro/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.