Semaforizarea inteligentă încă departe!

Foto: Nicusor Dan/ facebook

Licitația pentru atribuirea studiului de fezabilitate (… SF n.r.) în ceea ce privește semaforizarea inteligentă s-a încheiat, în sfârșit, iar Municipalitatea poate semna contractul pentru întocmirea acestui SF, a anunțat primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

„În sfârșit, s-a terminat achiziția publică – care a durat mai bine de un an, cu toate contestațiile, pentru studiul de fezabilitate pentru semaforizarea inteligentă.
Conform legii, putem să semnăm contractul, imediat ce avem bugetul. Deci, la începutul lunii martie, vom semna contractul pentru studiul de fezabilitate pentru semaforizarea inteligentă. Și avem bani, în buget, din PNRR și cofinanțare de la bugetul local, pentru a face acest SF. Și, după aceea, imediat, bineînțeles, să facem și lucrările”, a declarat Nicușor Dan.

Proiectul de buget pe 2024 propus de câtre edilul Nicușor Dan a fost pus în dezbatere publică, duminica trecută. După cele 15 zile obligatorii de dezbatere publică, va urma dezbaterea în Consiliul General al Municipiului București (CGMB).
Urmează să vedem pe ce majoritate în CGMB SE va baza edilul șef pentru adoptarea bugetului, în condițiile în care, pe 1 februarie, PNL București anunța retragerea sprijinului politic pentru Nicușor Dan.
În aceste condiții, se pare că șoferii bucureșteni nu se vor întâlni prea curând în trafic cu semafoarele inteligente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.