VIDEO: „La concertele noastre vin oameni care înțeleg că asta este o joacă și un mod de a cânta altfel despre dragoste.”  – Cosmin Covei, despre concertul Anti Valentine’s Day al trupei Țapinarii

Țapinarii îi invită pe toți intectualii romantici din București diseară în club Quantic! Într-o lume în care toți îndrăgostiții sunt plini de dulcegării, trebuia să fie cineva și Anti Valentine’s Day… Versuri sincere, fără dulcegării inutile, fără promisiuni și declarații siropoase. Țapinarii promit în această seară un concert rupt din viața reală!

Mai multe ne-a spus Cosmin Covei în „Bună Dimineața București!”, pe BucureștiFM:

 „Avem câteva surprize dezvăluite și anume, îl avem pe Cristi Dumitrașcu invitat. Apoi, de la jumătatea concertului vom prelua și band-ul și vom cânta o jumătate de concert și cu band pentru a face o trecere frumoasă de la folk la rock. Pentru o seară formația de două voci și o chitară de folk devine formație rock.

Chiar dacă numele concertului este Anti Valentine’s Day, în general, publicul este format din cupluri. „De obicei la concertele noastre vin atât cupluri ținându-se de mână, cât și cupluri care pentru o seară stau fiecare în alt colț și se mai văd direct acasă și nu neapărat în seara aia.” 

„Avem tot felul de oameni faini la concerte, oameni cu simțul umorului, oameni care înțeleg că asta este o joacă și un mod de a cânta altfel despre dragoste.”

Țapinarii sunt în plin turneu. „Au fost opt concerte cu două sau trei zile de pauză între ele. Am început chiar de pe 1 februarie. Am fost la Brașov, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, apoi am stat un pic și am continuat la Cluj, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și la Constanța.”

 „Acum este Bucureștiul diseară și apoi devenim internaționali pentru că avem în weekend Dublin, Belfast și Londra.”

„Acest turneu este numit Anti Valentine’s Day – Pro Dragobete. Vom face de Dragobete cele două concerte deja tradiționale și anume pe 23 februarie la Suceava și pe 24 la Iași. Avem toate detaliile pe pagina noastră de Facebook, la secțiunea de evenimente.” 

„Nu am avut și nu avem niciodată vreo problemă cu iubirea, doar că vrem să atragem atenția că facem altfel de muzică de dragoste.” 

Cosmin ne mărturisește câteva dintre planurile trupei. „Am scos o linie nouă de tricouri pe care o s-o găsiți diseară la Quantic. Lucrăm la piese noi, vrem să scoatem un nou vinil, pentru că precedentul deja a avut două ediții. Și planuri din astea simple ca la un moment dat să cântăm pe Arena Națională.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus să te decizi dacă ești PRO sau ANTI Valentine’s Day!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.