Primăria Capitalei anunță sume consistente pentru reparația unor artere dar și tăieri mari de fonduri pentru Administrația Străzilor!

Foto: Mircea Apostolescu

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan anunță că ar fi propus, prin proiectul de buget pe anul în curs, alocarea unei „sume consistente” pentru reparațiile de străzi și trotuare, pentru înlocuirea scărilor rulante din Pasajul de la Universitate, reparații de semafoare și semaforizarea unor noi intersecții.

„Avem o sumă consistentă pentru reparații de străzi, trotuare, semafoare, marcaje rutiere.
Avem bani pentru noi intersecții semaforizare.
Am pus bani pentru, în sfârșit, înlocuirea scărilor rulante de la Piața Universității, care mai mult n-au mers decât au mers, cu toate reparațiile pe care le-am făcut.
Vom finaliza reparația Podului Grand”, a declarat Nicușor Dan.

Tot edilul șef spune, însă, că, prin același proiect de buget, a redus cu nu mai puțin de 100 de milioane de lei suma cerută de către Administrația Străzilor, pentru reparații de străzi și trotuare.

„Am tăiat 100 de milioane de la Administrația Străzilor, pentru reparații de străzi și trotuare. Din ce au propus ei, că ei puteau să propună 500 de milioane de lei, la necesarul oe care îl avem, în București”, a declarat Nicușor Dan.

În context, este interesant de amintit faptul că, spre exemplu, pe Bulevardul Ion Mihalache, chiar în imediata proximitate a Muzeului Țăranului Român, într-o zonă foarte circulată pietonal, pentru că există și o unitate de învățământ, în apropiere și o stație STB, trotuarul s-a surpat, pur și simplu, săptămâna trecută.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.