Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere ne așteaptă în cinematografe. Pentru fanii regretatului Bob Marley, și nu numai, pe marele ecran se vede filmul biografic ”Bob Marley: One Love”, regizat de Reinaldo Marcus Green. Din distribuția musicalului biopic fac parte actorii Kingsley Ben-Adir, în rolul legendarului muzician, Lashana Lynch, în rolul soției sale Rita, James Norton și Michael Gandolfini.

”Bob Marley: One Love” celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații, prin mesajul de dragoste și unitate. Este pentru prima dată pe marele ecran, când putem descoperi povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, intrând în culisele din spatele muzicii sale revoluționare.

Sony Pictures extinde universul cinematografic Spider-Verse, iar cel mai recent film spin-off care va ajuta studioul să dezvolte intriga stabilită în acest univers, este ”Madame Web”, o productie de anul acesta, regizată de S.J. Clarkson, cu Dakota Johnson, Emma Roberts, Sydney Sweeney, Adam Scott si Isabela Merced.

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere care au un viitor strălucit în față, însă trebuie să supraviețuiască prezentului. Madame Web este un personaj interesant și un erou necunoscut din sfera Spider-Man din Marvel Comics.

La cinema vedem și noul film al lui Dan Pița, ”Ecce Homo Brâncoveanu”. Drama istorică inspirată din viața domnitorului Constantin Brâncoveanu, il are in rol principal pe actorul Constantin Puşcaşu, iar rolul doamnei Maria Brancoveanu este jucat de de Daniela Nane.

Dorel Vişan joacă rolul Stolnicului Cantacuzino, iar Marius Bodochi pe cel al Sultanului Ahmed al III-lea. Din distributie fac parte si Claudiu Bleonț, Marius Stănescu.

Primăvara anului 1714. Voievodul Constantin Brâncoveanu e mazilit. După 26 de ani pe tron, e obligat să plece spre Istanbul alături de întreaga familie pentru a-și dovedi nevinovăția. Marele domnitor al Ţării Româneşti, Constantin Brâncoveanu, a preferat să fie decapitat la Constantinopol, alături de cei patru fii ai săi şi de sfetnicul Ianache Văcărescu, decât să se lepede de religia sa creştină.

Nume de marcă al cinematografiei românesti, creatorul unor filme pline de critici la adresa regimului comunist, realizate chiar în anii ’70 – ’80, Dan Piţa revine, astfel, pe marile ecrane după mai bine de un deceniu de la ultimul său lung metraj „Kira Kiralina” din 2012.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.