Drumul montan dintre Cabana Dichiu şi Cabana Piatra Arsă rămâne închis circulaţiei

foto: arhiva

Drumul judeţean 713 din zona montană a judeţului Dâmboviţa, sectorul dintre Cabana Dichiu şi intersecţie acces Cabana Piatra Arsă, este închis circulaţiei din cauza căderilor de zăpadă şi a viscolului, se arată în informarea CJ Dâmboviţa privind programul lucrărilor de infrastructură rutieră în perioada 4-10 martie.

Drumul a fost închis încă de la începutul anului.

”Drumul judeţean 713, sector Cabana Dichiu – intersecţie drum acces Cabana Piatra Arsă, este închis circulaţiei publice din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului (…). Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată, a acorda o atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor”, precizează CJ Dâmboviţa.

Participanţii la trafic mai sunt atenţionaţi că există restricţii de circulaţie pe podul peste râul Dâmboviţa pe DJ 702D, km 11+647, la Dragomireşti. Astfel, accesul este interzis autovehiculelor cu masa mai mare de 20 tone, există limitare viteză la 30 km/oră, iar circulaţia este interzisă pe banda amonte a podului peste râul Dâmboviţa.

De asemenea, drumul judeţean DJ 719, sector intersecţie DN 72 – Răzvad şi sector intersecţie cu str. Magrini – Târgovişte, este restricţionat circulaţiei pentru vehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone.

CJ Dâmboviţa mai atrage atenţia că podul pe DJ 702A, peste râul Argeş, la Pătroaia, este închis circulaţiei publice. Variante ocolitoare sunt drumurile locale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.