Prahova: Traseele turistice de abrupt sunt încă închise

foto: Facebook Salvamont România

Salvamontiştii prahoveni avertizează că traseele turistice montane de abrupt, care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi Platoul Bucegi, sunt în continuare închise şi fac apel la turişti să nu îşi rişte viaţa încercând să le parcurgă.

„Zăpada este încă prezentă la altitudini de peste 1.700 m. Traseele turistice montane de abrupt, care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi Platoul Bucegi sunt în continuare ÎNCHISE. Nu vă riscaţi viaţa încercând să le parcurgeţi, mai ales dacă nu aveţi experienţa necesară şi echipament adecvat. (…) Lista traseelor turistice montane declarate închise în timpul sezonului rece o găsiţi pe www.salvamontprahova.ro”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova.

Apelul salvamontiștilor este făcut în contextul în care, în ultimele zile, au fost înregistrate multe cazuri de turişti români şi străini, în special pe Valea Caraimanului, care au fost în imposibilitatea de a mai înainta, solicitând ajutorul salvatorilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.