DSU- Parteneriatul public-privat pentru asigurarea aprovizionarii in situatiile de dezastre si de criza

In perioada 5-6 Martie a avut loc la Stockholm un workshop organizat de Grupul de Planificare Protectie Civila din cadrul NATO, in colaborare cu MSB Suedia, care raspunde de acest domeniu.
Discutiile s-au concentrat pe colaborarea public-privat pentru asigurarea aprovizionarii in situatiile de dezastre si de criza. In sala au participat delegatii din majoritatea tarilor membre NATO, inclusiv din Romania si experti civili NATO, impreuna cu mai multi reprezentanti ai sectorului privat.
„Intalnirea a fost una foarte bine organizata si benefica, iar printre concluziile intalnirii amintesc necesitatea de a crea o platforma de lucru la nivel NATO, in cooperare cu UE, care sa faciliteze dialogul si rezolvarea problemelor identificate, astfel incat sa nu ne mai confruntam in viitor cu probleme de aprovizionare in domeniile esentiale. Toti participantii au cazut de acord asupra necesitatii de a trece cat mai rapid la fapte si la gasirea unor solutii practice problemelor si obstacolelor identificate!”, a declarat secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, la finalul evenimentului.

sursa foto-Raed Arafat-fb

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.