Capitala va avea un Hub

Facebook/ NicusorDan.ro

Bucureştiul va avea un Hub prin intermediul căruia vor fi digitalizate serviciile de management urban şi mobilitate urbană şi va fi pusă în funcţiune o platformă pentru comunicarea cu cetăţenii şi formarea iniţiativelor, a anunţat, duminică, primarul Capitalei.

Nicuşor Dan explică faptul că Hub-ul va asigura o monitorizare şi o coordonare integrată a aspectelor ce ţin de îmbunătăţirea mobilităţii urbane şi implicit a celor legate de calitatea vieţii şi a aerului.

”Concret, vom actualiza baza de date urbane a Municipiului Bucureşti şi vom realiza o platformă de date deschise în domeniul mobilităţii urbane şi urbanismului. Totodată, vom pune în funcţiune o platformă pentru comunicarea cu cetăţenii şi formarea iniţiativelor. De asemenea, vom realiza o platformă de servicii publice urbanistice. Observatorul Teritorial va integra informaţiile cuprinse în documentaţiile de amenajarea teritoriului şi urbanism, în special cele din planurile urbanistice generale şi PUZ, pentru a sprijini autorităţile şi toţi factorii interesaţi în fundamentarea deciziilor legate de planificare teritorială” a adăugat, Nicuşor Dan.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.