A început curățenia de primăvară în parcurile din Capitală!

Foto: Facebook/Nicusor Dan

A început curățenia de primăvară în parcurile din București administrate de ALPAB. Anunțul a fost făcut primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, în această perioadă se face toaletarea pomilor, îngrijirea spațiilor verzi și înlocuirea mobilierului urban deteriorat.

”Se efectuează lucrări de toaletare a arborilor, de igienizare a spațiilor verzi și se plantează flori. Totodată, se înlocuiește mobilierul urban degradat în parcurile Carol, Regele Mihai și Cișmigiu.

Echipe ale ALPAB vor monta 500 de coșuri de gunoi, vor repara aleile din Parcul Regele Mihai I – Insula Trandafirilor și intrarea Charles de Gaulle, aleile din Parcul Cișmigiu și vor continua lucrările la aleile și podul din Parcul Tineretului”, a explicat edilul.

Tot în această perioadă se vor face tratamente de dezinsecție și va fi reparat sistemul de irigații din anumite parcuri.

”De asemenea, vor repara și pune în funcțiune sistemele de irigații din parcurile Circului, Regele Mihai I și Cișmigiu. Vor fi reparate și fântânile arteziene din Parcul Tineretului (intrarea Șincai).

Compania Municipală Eco Igienizare va demara aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor pe toate spațiile cu vegetație de pe domeniul public, parcuri, grădini publice, locuri de agrement”, a mai declarat primarul Nicușor Dan.

Potrivit edilului, curățenia de primăvară se va derula în perioada martie-aprilie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.