Punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1!

Foto: captura video/ Facebook/ Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

O bandă suplimentară de circulaţie a fost realizată pe sub pasajul rutier de pe DN1, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Măsura a fost luată pentru decongestionarea traficului din zona Aeroportului Otopeni.

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, noul punct de întoarcere poate fi utilizat numai de vehicule cu o înălţime maximă de 3 metri, celelalte vehicule urmând să utilizeze, în continuare, sensul giratoriu.

„Pentru decongestionarea traficului din zona Aeroportului Otopeni s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1. Practic, s-a realizat o bandă suplimentară de circulaţie sub pasajul rutier, astfel încât conducătorii auto, care circulă pe DN1 sensul Bucureşti – Ploieşti şi doresc să se întoarcă spre Bucureşti să nu mai fie nevoiţi să pătrundă în sensul giratoriu existent sub pasajul rutier pentru realizarea acestei manevre. Punctul de întoarcere a fost semnalizat corespunzător prin realizarea de marcaje şi instalarea de indicatoare rutiere”, precizează CNAIR pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.