Șase bărbați reținuți de polițiștii capitalei pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că au fost puse marți în aplicare patru mandate de aducere, emise pe numele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data menționată, în jurul orei 14.30, Secția 3 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 1, mai multe persoane ar fi agresat fizic un bărbat, după care ar fi părăsit zona cu un autoturism.

”Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, aceasta prezentând mai multe urme de lovire. Din cercetări, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit, în mod repetat, de către șase persoane, fiind tulburată, astfel, ordinea și liniștea publică. De asemenea, în urma activităților specifice, a fost depistat în trafic, de către polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, la scurt timp de la comiterea faptei, atutoturismul implicat în eveniment”, precizează sursa citată.

Persoanele care se aflau în mașină au fost conduse la audieri, iar din cercetări, s-a stabilit că două dintre acestea, un tânăr în vârstă de 19 ani și un bărbat, în vârstă de 53 de ani, ar fi agresat fizic persoana vătămată. De asemenea, s-a mai stabilit că la comiterea faptei, ar mai fi participat alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani.

În baza probatoriului administrat, cei șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.