Două cluburi de fotbal, sancționate drastic!

foto: arhiva

Cluburile Dinamo Bucureşti şi UTA Arad au fost sancţionate drastic, miercuri, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Cele două cluburi își vor disputa fiecare patru meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Superligii.

Totodată, cele două cluburi au fost amendate cu câte 100.000 de lei.

Cu alte cuvinte, niciuna dintre cele două echipe nu va mai juca în acest play-out cu spectatori pe teren propriu, ambele mai având de jucat acasă câte patru partide.

Partida Dinamo – UTA Arad, scor 1-0, din etapa a 30-a a Superligii, ultima a sezonului regulat, a fost marcată de incidente între suporteri.

Startul partidei a fost amânat din cauza materialelor pirotehnice aruncate pe suprafaţa de joc şi a unor bătăi între suporterii dinamovişti şi cei de la UTA Arad, ajutaţi de cei ai echipei de ligă secundă CSA Steaua.

Liderul galeriei echipei de fotbal CSA Steaua, Andrei Florescu, a fost plasat în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat că a participat la o încăierare cu suporterii lui Dinamo, la meciul Dinamo – UTA, desfăşurat pe Stadionul ‘Arcul de Triumf’.

Infracţiunile pentru care sunt cercetaţi ultraşii sunt: încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive efectuate fără drept.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.