O linie de autobuz se transformă în linie de troleibuz!

Foto: Facebook/ Nicusor Dan

De astăzi, traseele liniilor 90 și 201 vor fi comasate. După cum a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan, linia care leagă Arena Națională de Sema Park va fi deservită doar de troleibuze noi de la Solaris.

”De sâmbătă, 30 martie, linia de autobuz 201 va fi comasată cu linia de troleibuz 90, asigurând astfel legătura între Arena Națională și Sema Park. Noua linie va circula cu indicativul 90. Prin unificarea acestor linii, vehiculele vor veni mai des în stații, atât în timpul săptămânii cât și în weekend”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Pe portiunea dintre intersecția Splaiul Independenței – Constantin Noica și Sema Park, respectiv între Sema Park și Facultatea de Drept, troleibuzele vor merge doar pe baterii.

”Totodată, pe traseul menționat vor circula noile troleibuze Solaris cu autonomie, cu zero emisii, acestea funcționând pe baterii între intersecția Splaiul Independenței x Str. Constantin Noica și Sema Park pe un sens, respectiv între Sema Park și Facultatea de Drept pe celălalt sens”, a explicat primarul general al Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.