Bărbat arestat preventiv după ce a înjunghiat o femeie pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei

Foto: Pixabay.com

Un bărbat de 74 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi înjunghiat cu un cuţit o femeie, miercuri, pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti informează că pe 23 aprilie, în jurul orei 17, aflându-se pe o stradă din Bucureşti, inculpatul a atacat cu un cuţit o femeie în vârstă 57 de ani, provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, iar inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui.

Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător. Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.