Spectacolul ”…Escu” de Tudor Muşatescu, în premieră, la București

Sursa foto: TSP

Spectacolul ”…Escu” de Tudor Muşatescu, producţie a Teatrului Stela Popescu, va fi prezentat în premieră, duminică, la Bucureşti, la Sala mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Spectacolul a fost deja prezentat la Chişinău ca parte a proiectului mai amplu intitulat ”Bucureşti şi Chişinău, împreună prin Teatru”.

Regizat de Alexandru Grecu şi Cristian Şofron, spectacolul ‘…Escu’ are o distribuţie mixtă, aducând pe scenă actori importanţi din ambele teatre.

Pavel Bartoş şi Arcadie Răcilă, actori apreciaţi pentru contribuţiile lor în teatru, televiziune şi film, sunt cei care aduc pe scenă personajul lui Decebal Necşulescu.

Povestea din ‘…Escu’ dă o senzaţie de deja-vu, chiar dacă textul original datează din 1933.

‘…Escu’ nu este doar o comedie interbelică cu parfum de epocă ce continuă povestea familiei lui Spirache Necşulescu, eroii din ‘Titanic Vals’, ci şi o satiră a năravurilor politice de ieri şi de azi.

Din distribuţie fac parte Pavel Bartoş, Ion Grosu (invitat de la Chişinău), Cristi Neacşu, Viorel Cornescu (invitat de la Chişinău), Daniel Ciobanu (invitat de la Chişinău), Cătălin Frăsinescu, Irina Cărămizaru, Manuela Hărăbor, Crina Matei, Daniel Filipescu, Dorin Enache, Olga Anghelici (invitată de la Chişinău), Florentin Munteanu, Cristina Marin Neagu, Petru Şuţu, Dorin Enache.

Spectacolul va avea loc duminică seară la ora 19.00 la Palatul Național al Copiilor, și are o durată de 1h 45 minute, fără pauză.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.