Expoziție de fotografie „Apuseni, țara de piatră” la Casa de Cultură a Studenților din București

Sursa foto: comunicat de presa

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti invită publicul sâmbătă 18 mai 2024, cu ocazia evenimentului Noaptea Europeană a Muzeelor, începând cu ora 20:00, la expoziția de fotografie Apuseni, țara de piatră din cadrul proiectului Romania Student Tour – program național de redescoperire și promovare a valorilor patrimoniului natural și cultural.

Apuseni, țara de piatră ne introduce într-o lume fascinantă ce înmănunchează fotografii cu chipuri mai vechi și mai noi ale Munților Apuseni, realizate de studenți și artiști consacrați, participanți în cadrul acestui generos proiect.

Imaginile însoțite de fermecătoare povești din locuri știute sau mai puțin știute, crează un puzzle iconic al dăinuirii noastre ca neam, cu rădăcini adânci în istorie, grefat pe una dintre cele mai vechi vetre de cultură și civilizație ale omenirii.

Romania Student Tour este un concept autentic pentru redescoperirea și promovarea patrimoniului cultural și natural al României. O echipă ce renaște an de an, în urma celei mai importante competiții naționale de artă fotografică, Fotogeografica, prin care se promovează valorile naturii, culturii și tradițiilor românești, pune în aplicare un trio-dimensional știință, pasiune, artă. Proiectul a demonstrat la numeroase evenimente culturale și de tineret, în plan intern și internațional, că este un produs cultural cu consistență valoroasă și vizibilitate notabilă.

Eveniment realizat de Casa de Cultură a Studenților București sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Intrarea este liberă.

București FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.