Rămâne de Văzut: Premierele din cinematografe

La cinema vedem ”In Inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, un documentar regizat de Remus Achim, despre oameni și fotbal, despre ambiție, determinare, curaj, pasiune pentru sport, devotament și încredere în sine, și despre ce înseamnă să fii o echipă.

Filmul aduce emoția la cote maxime și spune povestea unei calificări și a unei echipe în care nimeni nu mai credea.. sau aproape nimeni.

”În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” pătrundem în culisele campaniei de calificare la Euro 2024, care își propune să descopere cum în vestiare, jucătorii au devenit echipă și apoi echipa a devenit familie.

În cinematografe vin și ”Necunoscuții”. Producția horror ”The Strangers: Chapter 1” îi are în distribuție pe actorii Gabriel Basso, Rachel Shenton, Madelaine Petsch, Richard Brake, Froy Gutierrez și Ella Bruccoleri.

Primul capitol din seria Necunoscuții, distribuită de Lionsgate Films, spune povestea unui cuplu tânăr care face planuri de viitor și se bucură de o escapadă romantică. După ce li se strică mașina într-un orășel ciudat, Maya și Ryan sunt nevoiți să rămână peste noapte într-o casă izolată. Panica se amplifică atunci când trei străini mascați încep să-i terorizeze fără milă și fără niciun motiv. ”Necunoscuții: Capitolul I” este primul titlu dintr-o trilogie horror de la producătorii filmelor „SAW”, în regia lui Renny Harlin si propune o versiune modernă a filmului de groază din 2008. Filmul este distribuit in cinematografele de la noi de CAY Films.

Pe marele ecran vedem și cea mai pisicească aventura a verii, în care Garfield este personajul principal, desigur. Animația comedie ”The Garfield Movie”  este regizată de Mark Dindal, iar personajele prind viață prin vocile actorilor Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult și Chris Pratt.

Vedeta incontestabilă Garfield, motanul de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie și se alătură lui Vic într-un jaf cu mize mari.

Acestea sunt câteva dintre premierele care au sosit la cinema. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.