Generaţia de Aur a făcut spectacol la meciul de adio

Sâmbătă seară, pe Arena Națională, Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio.

Trcilorii au învins selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start:

Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Selecţionata internaţională a deschis scorul prin Rivaldo, în minutul 21, iar în minutul 28 Pandev a înscris pentru 2-0.

În minutul 40 Hagi a pasat şi Basarab Panduru a înscris plasat.

Stelea a intervenit spectaculos în faţa lui Stoichkov, de două ori în aceeasşi fază, în minutul 52, apoi Hagi a egalat dintr-un penalti.

Faza golului victoriei Generaţiei de Aur a pornit de la pasa lui Hagi pentru Dorinel Munteanu, acesta a centrat în faţa porţii şi Costel Gâlcă a înscris cu o lovitură de cap.

Fostul atacant al echipei nationale Florin Raducioiu a afirmat, dupa meciul de retragere al Generatiei de Aur, de pe Arena Nationala, ca este emotionat de faptul ca dupa 30 de ani suporterii tricolorilor nu i-au uitat pe cei care au participat la Cupa Mondiala din SUA, din 1994.

”Trebuie sa le multumim suporterilor si oamenilor care au venit astazi sa fie alaturi de noi, dar si celorlalti jucatori care au fost pe teren si pe banca la acest eveniment memorabil pentru România. Cred ca a fost un spectacol frumos în aceasta seara. Cu siguranta pentru noi este o seara de neuitat” a spus și Adrian Ilie.

”Nu e o retragere, am încercat sa facem un eveniment care spun eu ca a iesit foarte bine. Noi am jucat fotbal pentru suporteri si am încercat sa dam totul, atât cât am putut, pentru ca suntem mult mai mari ca adversarii. Sunt niste ani buni diferenta. Publicul a fost iar lânga noi, pentru ca e greu sa uite performantele pe care le-am facut noi. Pe mine ce m-a frapat a fost ca toti au venit cu copii. Am vazut foarte multi copii în tribune, asta înseamna ca noi chiar am facut ceva, chiar daca anii au trecut. Lumea nu ne uita”, a spus Hagi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.