Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

La cinema avem noi premiere care așteaptă să fie descoperite, și e cel mai sigur loc unde ne putem întâlni cu ”Prieteni Imaginari”.  În distribuție îi vedem pe Ryan Reynolds, John Krasinski, cel care semnează și regia filmului, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt și Matt Damon.

”If” spune povestea unei fete care descoperă că poate vedea prietenii imaginari ai tuturor. Filmul ne arată ce va face Bea cu această superputere în timp ce pornește într-o aventură cu adevărat magică. ”If – Prieteni imaginari” este distribuit în cinematografe de RoImage2000.

Tot la cinema, dacă vrei sa afli cum arată un ”Weekend de vis”, alege această premieră regizată de Ovidiu Georgescu. Comedia dramă îi aduce pe marele ecran pe actorii Ioana Mărcoiu și Radu Andrei Micu.

Alex și Maria, doi tineri corporatiști, planifică un copil. Lucru deloc simplu, pentru că cei doi sunt striviți de joburi și de stresul zilnic. Trei ani la rând încearcă să procreeze în weekenduri „organizate”, dar eșuează lamentabil. Disperați, angajează o mamă surogat.

Pentru pasionații genului horror, pe marele ecran se etalează cărțile de ”Tarot”. Este un film cu Jacob Batalon, Humberly González, Harriet Slater, Adain Bradley și Larsen Thompson.

Ca în mai toate filmele horror, problemele apar când intri pe un tărâm interzis și periculos. Câțiva prieteni încalcă în mod nesăbuit regula sacră a Tarotului și dezlănțuie, fără să știe, un rău de nedescris prins în cărțile blestemate. Unul câte unul, tinerii ajung într-o cursă împotriva morții.

Noutăți avem și pe platforma de streaming Netflix. Din 29 mai a apărut filmul Bionici. Într-un viitor sumbru în care protezele robotice redefinesc sportul, două surori concurează la săritura în lungime, însă rivalitatea lor le conduce pe o cale sinistră.

Culorile răului: Roșu este un alt titlu ce apare pe platformă. O crimă înfiorătoare de pe o plajă scoate la iveală o lume interlopă și pune la încercare curajul unui procuror și al unei mame îndurerate.

Vedem și A Part of You (Sunt o parte din tine), în care aflăm povestea unei adolescente care se străduiește să-și pună în ordine viața ce i-a fost distrusă. Este o dramă emoționantă, dulce-amară, despre cei care rămân în urmă.

Și thrillerul Eric se vede pe Netflix. Având acțiunea plasată în New York-ul anilor ’80, Eric este un nou thriller emoționant, semnat de Abi Morgan, care urmărește căutarea disperată a unui tată al cărui fiu de numai nouă ani dispare într-o dimineață, în timp ce se află în drum spre școală.

Stăpânit de sentimente de vinovăție și dispreț față de propria persoană în urma dispariției lui Edgar, Vincent se agață de desenele fiului său, care înfățișează o marionetă sub forma unui monstru albastru pe nume Eric. Un film cu Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann și McKinley Belcher III.

Pentru pasionații de seriale, Netflix a adus titlurile Tocilara, Cum să distrugi iubirea: Cererea în căsătorie

și Nici măcar una, un serial in care o tânără de 17 ani raportează o agresiune sexuală la liceul ei, dar ancheta îi bulversează viața și îi pune la încercare relațiile.

Acestea sunt câteva dintre noutățile de pe Netflix, și premierele care au sosit la cinema. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.