Ziua Copilului, sărbătorită la Stadionul Arcul de Triumf!

Foto: Mario Soare

Agenția Națională pentru Sport organizează un eveniment adresat copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Federații precum cea de scrimă, box, rugby, kempo și lupte sunt printre cele care au acceptat această inițiativă.

Părinții își pot aduce copii la stadion pentru a le oferi acestora șansa de a descoperi fiecare disciplină în parte. La eveniment participă și președintele instituției sportive, Elisabeta Lipă. Fosta canotoare a declarat că își aduce aminte cu drag de copilărie și a transmis și un mesaj.

„Copiii noștri sunt inima și viitorul nostru. Deschidem din tot sufletul porțile pentru ei și îi invităm la Complexul Sportiv Național „Arcul de Triumf” pentru un eveniment memorabil, unde sportul și bucuria se vor întâlni într-un cadru plin de energie pozitivă. Împreună cu federațiile sportive naționale, parteneri și numeroși ambasadori ai sportului, vom crea un cadru activ și distractiv pentru a sărbători ziua celor mici, le vom oferi zâmbete și amintiri de neuitat”, a declarat Elisabeta Lipă.

Prima parte a evenimentului se desfășoară până la ora 14:00, iar intrarea este liberă.

Ziua va fi completată de un meci demonstrativ, cu scol caritabil, ce se va juca în intervalul orar 19:00-21:00, în care sunt implicați foste glorii ale fotbalului românesc, dar și influenceri. Aceștia au decis să își pună la dispoziție timpul și talentul pentru a ajuta la strângerea a 1.200.000 euro. Suma este necesară pentru a susține terapia de care micuții Mario și Medeea Voinea au nevoie. Cei doi frați sunt afectați de o boală genetică neurodegenerativă numită paraplegie spastică ereditară tipul 56, o afecțiune este extrem de rară.

Prin urmare, accesul la meci se va face pe bază de bilet, iar sumele colectate din vânzarea biletelor vor merge către familia copiilor.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.