Campania București FM „Lasă tableta, hai cu bicicleta” s-a încheiat pe Calea Victoriei! Ascultătorii au fost premiați într-o ediție specială outdoor a emisiunii “City Break”

Cele mai frumoase momente din copilărie sunt cele petrecute afară, în aer liber, alături de prietenii de joacă, de părinți și de bunici. Atunci când, după o alergare, o tură cu bicla sau skateul te încarci cu energie, iar oboseala plăcută de la finalul zilei te face fericit.

“Lasă tableta, hai cu bicicleta” a fost provocarea lansată de București FM. Campania a fost targetată pe familia tânără cu copii. Timp de o lună, ascultătorii au primit informații despre beneficiile mișcării în aer liber, dar și despre cluburile și bazele sportive din Capitală unde cei mici pot face inițiere în diferite discipline sportive. În cadrul programelor București FM, au fost invitați sportivi, antrenori, reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Sport, care au vorbit despre activități, cursuri și competiții adresate celor mici.

În cadrul campaniei, ascultătorii au câștigat 15 skateuri și 3 biciclete Omega oferite de sportpartner.ro

Premiile au fost decernate câștigătorilor sâmbătă 1 iunie, intre 15.00 și 19.00 în cadrul unei ediții speciale a emisiunii “City Break” .

Tiberiu Păun i-a invitat pe cei mici la microfonul București FM pentru a experimenta vorbitul la radio, iar cei mari au depanat amintiri din copilărie. Toți au primit cărți de la editurile Litera și Corint, invitații la spectacolul Aerofonik al Circului Metropolitan București și la expoziția Universul lui Dali.

Invitați speciali au fost actrița Cristina Cioran, astrologul Alina Gîfu și Alexandru Bebia, premiat de București Fm pentru cea mai bună voce de microfon în cadrul Festivalului Vocea Teatrului Licean Bucureștean.

Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.