Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Race for the Cure Romania, cea mai mare cursă caritabilă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân, va avea loc pe 8 iunie, în București având punct de Start/Sosire în Rondul Kiseleff.

Detalii găsiți aici.

Anul centenar puccinian va fi sărbătorit la Opera Națională București prin cea de-a treia ediție Bucharest Opera Festival, care se va desfășura în perioada 7-16 iunie 2024.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Spectacolul „A fost o fată ca niciodată” va fi prezentat la București, la Teatrul POINT, în perioada 7-9 iunie.

Spectacolul îmbină muzica pop cu elemente dub step, joc de lumini și lupte coregrafiate. Pe scenă apar șapte personaje: femeia, profesoara, călugărița, generăleasa, călugărița, copilul și un povestitor.

Mai multe detalii aici.

Asociația Urban Events organizează o nouă ediție a Târgului lui Cireșar, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român din București.

Din 7 până în 9 iunie vor fi prezenti producători şi meşteri vestiţi, artizani şi colecţionari de antichităţi, tineri artişti şi bucătari pricepuţi.

Detalii găsiți aici.

Arta și distracția își dau întâlnire până pe 16 iunie la Ediția de vară, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani. Programul evenimentului cuprinde teatru, cinema, muzică, spectacole de circ, ateliere de artă pentru copii, jucării și jocuri vintage ce recreează vacanțele de altădată. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită.

Mai multe detalii aici.

Până 14 iulie fă-ţi loc în agendă pentru EUROPAfest 31! Artiști din Italia, Israel, Japonia, Marea Britanie și România vor oferi un mix de standarde de jazz, compoziții proprii, dar și creații în premieră sub formă de jam session.

Detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.