Sectorul 2: Şapte puncte de prim ajutor pe perioada caniculei

Foto: Primaria Sectorului 2/ facebook

Şapte puncte de prim ajutor ce vor oferi apă rece şi sprijin medical celor care au nevoie vor fi deschise, în Sectorul 2, pe perioada caniculei.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au menţionat că în aceste puncte de prim ajutor, care vor fi operaţionale la solicitarea Prefecturii Capitalei, în funcţie de temperaturile de afară, oamenii vor putea să se hidrateze, să stea într-un loc răcoros, personalul medical le va măsura tensiunea, iar în caz de urgenţă va suna la 112.

Pe lista cu cele şapte puncte de prim ajutor se regăsesc: Primăria Sectorului 2, sala de aşteptare Relaţii Publice – strada Chiristigiilor nr. 11-13, Serviciului Asistenţă Socială „Colentina” – strada M.I. Glinka nr. 7, Centrul de zi de persoane vârstnice „Basarabia” – bulevardul Basarabia nr. 96, sediile DGASPC Sector 2 de pe strada Olari nr. 15, strada Dimitrie Racoviţă nr. 22, Calea Moşilor nr. 229, şoseaua Pantelimon nr. 301.

Ca măsuri suplimentare, în Sectorul 2 sunt la dispoziţia cetăţenilor şi fântânile cu apă potabilă situate în mai multe zone cu trafic pietonal intens, pe care cetăţenii le pot folosi pentru a se hidrata pe timp de caniculă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.