Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Chocolate Saga este cel mai mare festival de ciocolată din România. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți din România și alte țări care își prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.

Mai multe detalii găsiți aici.

La cererea publicului, organizatorii anunță prelungirea expozitiilor „Being Van Gogh” și „From Monet to Kandinsky” din cadrul evenimentului „Immersive Bucharest” cu două săptămâni, până pe data de 30 iunie 2024.

Totodată se lansează o nouă expoziție intitulată „Renaissance”, care va aduce în prim-plan cele mai renumite capodopere ale renașterii italiene.

Detalii găsiți aici.

Luna iunie se încheie la OCC în ritmurile muzicii a doi compozitori celebri: P.I. Ceaikovski și G. Puccini. În weekend-urile 14-16 și 21-23 iunie, Baletul Operei Comice pentru Copii oferă publicului o bijuterie a dansului clasic, creație a marelui coregraf rus Marius Petipa, părintele baletului, pe muzica inegalabilului compozitor Piotr Ilici Ceaikovski: „Frumoasa din pădurea adormită”.

Mai multe detalii găsiți aici.

Producători cu produse naturale și produse tradiționale, meșteri, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții ne așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la Târg de vară la Șosea, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel.

Detalii despre târg găsiți aici.

Peste 10 spectacole îi aşteaptă pe copii în lunile iunie-iulie, tâla Sala Mare din Str. Piaţa Amzei nr. 13 şi fiecare dintre ele conturează un univers cu propriul parfum, propria magie şi, de ce nu, propria provocare.

Păduri fermecate şi grădini cu miros de cireşe, regate elegante şi camere simple de copii, ţinuturi subacvatice şi meleaguri de odinioară, rupte din lumea basmelor, toate, împreună, sunt suficiente motive pentru a le transforma în amintiri numai bune de pus într-o valiză şi de luat în vacanţă.

Detalii găsiți aici.

Arta și distracția își dau întâlnire până pe 16 iunie la Ediția de vară, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani. Programul evenimentului cuprinde teatru, cinema, muzică, spectacole de circ, ateliere de artă pentru copii, jucării și jocuri vintage ce recreează vacanțele de altădată. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition aduc pe scena operei bucureștene Opera Maghiară din Cluj Napoca cu La Rondine, Opera din Braşov cu Il Trittico, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi cu La Bohème și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța cu Tosca.

Detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.