Percheziții în București și Ilfov

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că au fost puse joi în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere, în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În fapt, la data de 12 iunie, polițiști din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat ar fi fost agresat de un alt bărbat.

În urma cercetărilor efectuate, din oficiu, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 12 iunie, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, bănuitul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, în vârstă de 54 de ani, cu pumnul la nivelul capului, provocând totodată tulburarea ordinii și liniștii publice.

În timpul efectuării activităților specifice au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața magistraților cu propuneri legale.”, potrivit comunicatului Poliției Capitale.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.