Ati intrat in cursa ”Bucharest 10K GRAND PRIX”?

facebook.com/Bucharest10km

Bucharest 10K GRAND PRIX este singurul eveniment de alergare la apus de 10km & 5km din România și unul dintre puținele din Europa, dedicat atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori.

Bine de stiut:

Cursa de 5 km incepe la ora 19:00

Timp limită: 60 minute de la startul oficial

bucuresti10km.ro

Cursa de 10km incepe la ora 21:00

Timp limită: 90 minute de la startul oficial

bucuresti10km.ro

 

 

  • Puncte de hidratare:

Va fi amplasat cate un punct de hidratare la fiecare 5 km, deci la aproximativ Km 5/Sosire, conform regulamentului IAAF/AIMS.

Participantii sunt rugati sa arunce sticlele si paharele de plastic in zonele apropiate punctelor de hidratare pentru a inlesni procesul de curatenie. Nu sunt permise recipiente de sticla sau metalice pe parcursul desfasurarii cursei.

WC-urile sunt amplasate in zona de Start / Sosire si in zona apropiata fiecarui punct de hidratare.

  • Acces in zona destinata evenimentului:

Este strict interzis a se aduce orice fel de obiecte in zona destinata Evenimentului care pot fi periculoase sau ilegale( droguri, arme de foc sau obiecte care pot fi considerate arme albe, materiale explozive etc )

Este interzis accesul oricarui vehicul pe traseu, cu exceptia bicicletelor sau vehiculelor organizatorilor si a scaunelor cu rotile. Cei care nu se conformeaza vor suporta sanctiunile prevazute de lege. Pentru a participa la Eveniment si a patrunde in zona destinata Evenimentului, participantii recunosc si isi exprima consimtamantul expres cu privire la faptul ca Organizatorul, poate solicita, prin intermediul personalului de securitate, verificarea corporala a persoanelor si a lucrurilor personale ale acestora. In cazul refuzului unor astfel de verificari, persoanei care refuza, nu i se va permite sa intre sau sa continue sa mai aiba acces in zona destinata Evenimentului.

Organizatorul si personalul de securitate poate refuza sau indeparta, la propria sa discretie din zona destinata Evenimentului, inclusiv in timpul desfasurarii Cursei, orice persoana care:

i) nu respecta regulile instituite prin prezentul Regulament,

ii) are un comportament de natura sa deranjeze participarea normala in cadrul Evenimentului pentru situatii cum ar fi, dar nelimitandu-se la: folosirea oricarui obiect sau comportament care sa puna in dificultate si/sau sa impiedice dificultate circulatia si siguranta ceilalti participanti la Eveniment;

iii) folosesc orice modalitate de promovare si marketing a unor marci, companii, produse, servicii etc, care nu sunt sponsori ai competitiei sau pentru care nu exista acceptul Organizatorului;

iv) promoveaza in orice forma opinii politice, religioase, sau de orice natura care pot contine un mesaj politic, religios sau care poate incita la ura, violenta etc;

v) promoveaza mesaje si continut de natura a leza imaginea Evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.