Parașutistul care a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni a murit

Sursa foto:Adriana Baciu

În urma accidentului în care un parașutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, Departamentul de Comunicare și Imagine al Spitalului Clinic de Urgență București face următoarele precizări:

Pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgență
București cu un elicopter SMURD.
A fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele
de stabilizare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul paraşutistului căzut pe pista Aerodromului Clinceni.

„La data de 30 iunie, ora 10,37, Poliţia oraşului Bragadiru a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconştient în incinta Aerodromului Clinceni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul acestei unităţi, care, din primele verificări, au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani este inconştient, pe pista aerodromului”, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportat la Spitalul Floreasca.

În urma primelor investigaţii a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi căzut cu paraşuta la aterizare, evenimentul având loc în timpul unui zbor de agrement.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.