Un bărbat fără permis și sub influența drogurilor a fost reținut de Poliția Capitalei

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Un bărbat a fost reținut și plasat sub control judiciar, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive și cu permisul suspendat.

„Poliția Capitalei informează că un bărbat a fost reținut și ulterior plasat sub control judiciar după de a fost depistat în timp ce conducea, fiind sub influența substanțelor psihoactive și cu permisul suspendat.

Poliţiştii de la Secția 24 au prins în flagrant duminică și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data menționată, în jurul orei 17:30, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat în trafic un autoturism, pe un segment de drum din Sectorul 5, condus de către un bărbat, al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce.

De asemenea, în urma testării preliminare realizate cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală, în vederea prelevării mostrelor biologice.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”, potrivit comunicatului Poliției Române.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.