Doi tineri au fost reținuți pentru furt, în București

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Doi tineri au fost prinși în flagrant imediat după ce au furat două biciclete în Sectorul 2. Ulterior, aceștia au fost reținuți.

„Poliția Capitalei informează că au fost prinși în flagrant doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, imediat după ce ar fi sustras luni două biciclete, asigurate de balustrada scărilor care fac accesul la un etaj superior, al unui bloc din Sectorul 2.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei, care a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În fapt, la data menționată, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către o tânără, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 21:00, prin tăierea sistemelor de asigurare, i-ar fi fost sustrase două biciclete, asigurate de balustrada scărilor care fac accesul la un etaj superior, al unui bloc din Sectorul 2.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au fost depistați, la scurt timp, în proximitate, doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi aveau asupra lor cele două biciclete pe care le-ar fi sustras de la adresa precizată”, precizează Poliția Română

Tinerii au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.