Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, după ce au introdus droguri în ţară

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, după ce au introdus droguri în ţară, din Olanda.
Zeci de mii de comprimate comprimate de ecstasy şi cocaină urmau sa fie vandute la festivalurile de muzică. Valoare de piaţă, a acestora, depăşeşte 200.000 de euro.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus retinerea traficantilor.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc în modalitatea introducerii în ţară şi trafic intern de droguri de risc şi mare risc în formă continuată, transmite DIICOT.

„În ziua de 20.06.2024, aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau aproximativ 10.000 comprimate ecstasy pentru suma de 30.000 euro. Ulterior, din locaţia închiriată de inculpaţi au fost ridicate restul de peste 11.000 comprimate ecstasy, din cantitatea totală introdusă în ţară. De asemenea, cercetările efectuate au stabilit că, inculpaţii au vizat comercializarea drogurile de mare risc (cu o valoare de piaţă de aproximativ 220.000 euro) cu ocazia desfăşurării unor festivaluri de muzică din Bucureşti şi din ţară”, mai informează DIICOT.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus la data de 21.06.2024 arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.