Drumul Valea Largă din Sectorul 6 va fi inaugurat până la debutul noului an școlar

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Lucrările de lărgire și modernizare a Drumului Valea Largă, din Sectorul 6, se for finaliza până la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie, astfel încât șoferii vor putea circula pe această nouă arteră, până la debutul noului an școlar.

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Drumul Valea Largă, un fost drum de pământ cu lățimea de abia un metru, pe alocuri, a fost extins și modernizat de către Primăria Sectorului 6. El s-a transformat într-un drum expres cu câte două benzi pe sens, separate, pe mijloc, de un spațiu verde cu lățimea de 4,4 metri.

Pe fiecare sens, a fost amenajată câte o pistă de biciclete, cu lățimea de 2 metri. Pistele sunt separate de carosabil prin câte un spațiu vedre, fiecare.

Drumul Valea Largă, cu o lungime de 1,5 km, a fost preluat de către Primăria Sectorului 6 de la Primăria Capitalei cu doi ani în urmă.

Lucrările propriu-zise de lărgire și modernizare a drumului au debutat, însă, abia în noiembrie, anul trecut, din cauza întârzierii avizelor ce trebuiau emise de către Municipalitate.

Drumul Valea Largă face legătura între Bulevardul Timișoara și Prelungirea Ghencea și va contribui la descongestionarea traficului, în zonă, în condițiile în care lucrările Primăriei Capitalei de lărgire a Prelungirii Ghencea, demarate din 2020, încă trenează.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.