Cinci bărbați au fost plasați sub control judiciar

foto: Adriana Baciu

Cinci bărbaţi au fost plasați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru că ar fi agresat şi băgat cu forţa o persoană în portbagajul unui autoturism, după care ar fi transportat-o la un imobil din Voluntari.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti informează că cele cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Procurorii au reținut că, joi, în jurul orei 23:10, cele cinci persoane, în timp ce se aflau în faţa unui restaurant situat în Sectorul 2, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 10 – 12 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, aceştia, împotriva voinţei persoanei vătămate, au introdus-o cu forţa în portbagajul unui autoturism, restrictionându-i astfel libertatea de mişcare, şi au transportat-o la o adresă din oraşul Voluntari. Prin activitatea infracţională descrisă – susțin procurorii – cei cinci inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.