DIICOT: Două persoane au fost arestate preventiv după ce au fost prinse introducând cocaină în România

Facebook/ DIICOT Romania

DIICOT informează că două persoane au fost arestate preventiv după ce au fost prinse introducând cocaină în România, utilizând serviciile unei firme de coletărie.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luni reţinerea a doi inculpaţi (recidivişti), cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic intern de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat în cauză a reieşit faptul că pe parcursul lunii iulie aceştia s-au deplasat în Olanda de unde au procurat cantitatea de 440 grame cocaină (drog de mare risc) pe care au introdus-o în România utilizând serviciile unei firme de coletărie.

În dimineaţa de 8 iulie unul dintre inculpaţi a fiind prins în flagrant la preluarea pachetului care conţinea pe lângă obiecte personale şi cantitatea de cocaină menţionată, destinată comercializării.

A fost pus în aplicare un mandat de percheziţiei domiciliară la locuinţa sa, fiind identificate şi ridicate peste 80 grame canabis (drog de risc), mai multe grindere cu urme de substanţă vegetală precum şi alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus marți arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.”, potrivit unui comunicat transmis de DIICOT.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.