Un nou spațiu public de recreere va fi amenajat, la Domnești

Consiliul Judetean Ilfov

Pe un perimetru de 30.000 metri pătrați, proiectul va cuprinde piste de biciclete, zonă pentru comerț exterior, zonă pentru desfășurarea activităților cultural-artistice cu scenă și clădire administrativă, nu mai puțin de trei mini-terenuri de sport pentru baschet, fotbal, tenis, cu instalație de nocturnă.

Vor mai fi amenajate, de asemenea, un loc de joacă pentru copii, alei, un parc pentru skateboard, o zonă cu aparate pentru practicarea fitness-ului în aer liber și locuri de parcare.
Investiția include și amenajarea de noi spații verzi, pe o suprafață de 13.000 metri pătrați.

Proiectul de hotărâre privind asocierea dintre Consiliul Județean Ilfov și Consiliul Local Domnești pentru realizarea unui spațiu public multifuncțional în localitatea Domnești din județul Ilfov a fost adoptat de către Consiliul Județean Ilfov și, în acest moment, se lucrează la documentația de atribuire pentru procedura de achiziție publică.

Valoarea totală a contractului de asociere este de 15.494.175,24 lei, dintre care contribuția Consiliului Județean Ilfov este de 13.944.757,72 lei, iar cea a Consiliului Local Domnești, de 1.549.417,52 lei.

Termenul de execuție pentru acest proiect este de 14 luni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.