Pregătiri pentru inaugurarea celor 10 kilometri dintre Popeşti Leordeni şi A2

foto: Facebook Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Se fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea celor 10 kilometri dintre Popeşti Leordeni şi Autostrada Soarelui, lot de pe Autostrada Bucureşti Sud.

Pentru conexiunea dintre A0 şi A2, la noapte, de la ora 23:00 până mâine dimineaţă la ora 4:00 se închide circulaţia pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri, între ieşirea din Bucureşti şi zona Glina – Cernica.

Este vorba de un tronson de 4 kilometri din judeţul Ilfov – în zonă fiind programate lucrări pentru nodul rutier care va asigura legătura între A0 şi A2.

Şoferii vor fi deviaţi pe Centura Bucureşti şi DN 3 Fundulea spre Litoral, în timp ce pentru sensul Constanţa – Bucureşti, de pe Autostrada Soarelui, în zona Cernica, la km 15 se iese de pe Autostradă şi se intră pe Drumul Judeţean 301 până în Centura Bucureşti.

Duminică, este programată ultima verificare a celor 10 kilometri de pe A0.

Ministrul Transporturilor va anunţa şi data inaugurării, cel mai probabil la jumătatea săptămânii viitoare.

Finalizarea celor 10 kilometri de pe A0 Bucureşti Sud va permite şoferilor să circule între Bragadiru – DN 6 şi Autostrada Soarelui pe o lungime de 33 km fără întrerupere şi în continuare încă 215 kilometri din Autostrada Soarelui până la Agigea.

Sursa: Rado România Actualități

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.