VIDEO: „În maximum jumătate de oră a fost gata atât textul, cât și linia melodică.” – Vanotek despre colaborarea cu No/Me, „Better Now”

Muzica pe care o asculți dă ritmul zilei tale de aceea e bine să te înconjori numai de melodii memorabile. Zilele toride din această vara pot fi răcorite cu cea mai recentă piesa a lui Vanotek. „Better Now” este o colaborare cu No/Me. Artista te va incanta cu vocea ei speciala.

Vanotek ne-a dat detalii despre piesa si nu numai,astazi in București FM.

Vanotek a trăit visul american: „Doi producători din America, pe numele lor Stargate, au ales 40 de artiști din toată lumea pentru un proiect. Aceștia au lucrat și cu artiști precum Rihanna, Coldplay sau Jay-Z. Am fost și eu selectat de către ei, astfel că am stat și am lucrat nouă luni pe alt continent.”

„Au venit producători, manageri, am cunoscut o mulțime de oameni. Acolo a luat naștere și piesa Better Now, ce-i drept n-am făcut-o în cadrul programului. Am fost la o sesiune exterioară unde am cunoscut-o No/Me.”

Invitatul ne-a povestit că „Better Now” este a doua piesă pe care a făcut-o cu No/Me. „Totul s-a întâmplat într-o casă cu foarte multe camere, pline de producători, compozitori din Italia, Olanda, Suedia și când s-au făcut grupurile am nimerit în aceeași echipă cu ea. Interesant este că ne-am apucat să facem o altă piesă înainte de cea lansată care a durat vreo 3 ore, cumva ne-am mișcat greu.”

„Mai aveam jumătate de oră până să încheiem sesiunea, ne pregăteam să plecăm, iar eu tot dădeam play la diverse variante de piese. Am ajuns și la instrumentalul piesei Better Now care era cumva într-o altă variantă, ei i-a plăcut, a început să cânte și așa a tras linia oarecum din prima. Practic, în maximum jumătate de oră a fost gata atât textul, cât și linia melodică. 90% din piesă faci cam în prima oră și 10% în alte trei luni.”

Artista din Los Angeles a venit o perioadă în România. „I-a plăcut mâncarea nostra foarte mult, eu în schimb nu pot spune același lucru despre preparatele din America. Din fericire, am găsit două restaurante italienești și acolo am mâncat zilnic, timp de nouă luni. Ajunsesem să cunosc meniul pe de rost.”

„Suntem crescuți cu alte gusturi și cu siguranță mâncarea din America nu era nici cea mai sănătoasă și nici cea mai comestibilă.”

Vanotek se declară pretențios atunci când trebuie să aleagă vocea perfectă pentru piesa pe care a produs-o. „Îmi imaginez cum ar trebui să sune vocea respectivă, este foarte important ca vocea să aducă un plus valoare, nu poți pune pe oricine să cânte linia melodică. Stau, caut, deschid diverse plaforme până găsesc vocalistul potrivit. Dacă nu-l găsesc, atunci o las de-o parte și mai revin peste o lună.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a înțelege de ce ai nevoie de Vanotek și No/Me în playlistul tău!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.