Primăria Sectorului 3 a fost amendată pentru lucrări fără aprobare făcute pe Splaiul Unirii

foto: Direcția de Presă PMB

Poliția Locală a Municipiului București a amendat Primăria Sectorului 3 cu 5.000 de lei pentru depozitarea unor materiale de construcții pe carosabil și obstrucționarea parțială a traficului auto și pietonal, fără a semnaliza corespunzător perimetrul lucrărilor, pentru a fi vizibil atât ziua, cât și noaptea.

Acest lucru reprezenta un pericol pentru șoferi și pietoni, deoarece exista riscul producerii unor accidente.

Situația a fost constatată ieri, 08 august 2024, de către Serviciului Control Lucrări Edilitare și Afișaj Stradal din cadrul PLMB, în urma verificărilor efectuate pe Splaiul Unirii, unde Primăria Sectorului 3 executa lucrări edilitare de construire, pe tronsonul cuprins între b-dul Nicolae Grigorescu și Calea Vitan.

Mai exact, se făceau lucrări de refacere și reconfigurare a trotuarului, prin montarea de noi borduri și pavele din beton, cu diminuarea parțială a unor suprafețe amenajate anterior ca spațiu verde.

Subliniem faptul că aceste lucrări se desfășurau fără acordul Administrației Străzilor București, care gestionează arterele respective.

La solicitarea Brigăzii Rutiere, Administrația Străzilor București a semnalizat corespunzător perimetrul în noaptea de 08 august, astfel încât acesta să fie vizibil, iar traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.