Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Ediţia Sibiu 2024, 14 – 18 august, Piaţa Mare

Cea de a doua ediţie de vacanţă a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se deschide miercuri, 14 august, în Piaţa Mare din Sibiu. Organizat într-o formulă atractivă şi accesibilă, potrivită atmosferei de vacanţă care stăpâneşte oraşul în această perioadă, Gaudeamus va fi şi în acest an unul dintre principalele puncte de interes pe harta evenimentelor culturale ale verii sibiene.

15 pavilioane expoziţionale care vor găzdui cele mai prestigioase edituri din ţară, evenimente editoriale şi alte surprize, îi aşteaptă în Piaţa Mare de miercuri, 14 august, până duminică, 18 august, pe sibieni şi pe cei care au ales să îşi petreacă aici minivacanţa de Sfânta Maria.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus şi Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Preşedintele de onoare al ediţiei va fi istoricul Răzvan Pop, directorul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu.

Târgul va fi deschis între orele 17.00 şi 22.00, miercuri, în ziua deschiderii, iar în celelalte patru zile, programul de vizitare va fi între orele 10.00 şi 21.00.

Cel mai îndrăgit şi mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio din România aduce la Sibiu şi pe website-ul www.gaudeamus.ro:

  • peste 40 de participanţi, printre care se regăsesc majoritatea editurilor foarte cunoscute din România, distribuitori de carte, jocuri, muzică şi materiale educaţionale;
  • 5 evenimente editoriale derulate în Piaţa Mare din Sibiu, transmise online, pe www.gaudeamus.ro;
  • cele mai recente apariţii editoriale, bestseller-uri şi titluri noi, unele prezentate în premieră;
  • concursuri adresate vizitatorilor târgului, derulate pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus.

Ca şi la ediţiile precedente ale evenimentului, târgul în format fizic va fi dublat de o ediţie online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro. Astfel, pasionaţii de lectură vor avea acces la oferta specifică a târgului şi la evenimentele organizate cu acest prilej, chiar dacă nu vor putea ajunge la Sibiu zilele acestea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.