Noi locuri de parcare pentru biciclete, în sectorul 6!

foto: Facebook Primăria Sectorului 6

100 de noi locuri de parcare pentru biciclete vor fi amenajate, în curând, la Arieșul Mare, anunță Primaria Sectorului 6. Noua parcare va include două construcții pentru biciclete, iar fiecare modul va avea câte 50 de locuri. Accesul în incintă se va face doar pe baza de cartelă.

”100 de locuri de parcare pentru biciclete vom amenaja în curând la Arieșul Mare. Noua parcare înființată acolo va include două construcții pentru biciclete, a câte 50 de locuri fiecare. Vor fi amplasate luna aceasta și sunt la standardele de calitate cu care v-am obișnuit: au panouri fotovoltaice, camere de supraveghere atât la exterior, cât și la interior, iar accesul se face doar pe bază de cartelă”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Cele două construcții pentru biciclete vor face parte din parcarea deja existentă de la Arieșul Mare.

”Parcarea de la Arieșul Mare a fost amenajată după dezafectarea a 148 de garaje inestetice, care ocupau abuziv domeniul public. Este una modernă, care îndeplinește toate standardele: are locuri destinate persoanelor cu dizabilități, locuri de parcare pentru biciclete, spațiu verde (s-au plantat copaci), dar și stații de încărcare pentru mașini electrice. Sunt deja instalate două stații duble, la care pot fi încărcate patru mașini simultan. Urmează să fie branșate la Enel/PPC și date în folosință”, mai precizează Primăria Sectorului 6.

Autoritatea locală mai anunță că are în plan, pentru anul acesta, înființarea a 500 de noi locuri de parcare pentru biciclete, ajungându-se astfel la un total de 1.200.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.