Tânăr reținut după ce a furat o bicicletă dintr-un imobil din sectorul 1

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că a fost reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 10 iulie, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, de la o adresă din Sectorul 1, ar fi fost sustrasă o bicicletă, lăsată neasigurată în garajul subteran al imobilului.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a conturat ipoteza conform căreia fapta ar fi fost săvârșită de un tânăr, în vârstă de 19 ani.

Astfel, la data de 19 iulie, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, bănuitul fiind condus la sediul Secției 2 Poliție, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.