Cum va arăta Parcul Grozăvești?

Riveranii Parcului Grozavesti au motive sa spere ca, in curand, isi vor putea petrece timpul liber intr-o nouă oază de verdeață. Dupa ce in octombrie 2022 suprafata de 1,14 ha a reintregit parcul existent, la finalul lunii mai 2024, a fost lansat primul proiect de reabilitare. Pe 21 august primarul Ciprian Ciucu s-a intalnit cu locuitorii din sector, intr-o dezbatere publica, pentru a discuta despre cum va arata si in ce fel va fi amenjata suprafata de peste 3 hectare a acestui parc.

Au fost efectuate studii peisagistice, topografice, de funcționalități asa ca in proiectul de reabilitare al Parcului Grozăvești sunt prevazute spații de sport și de fitness, locuri de joacă, foișoare de lucru în aer liber, zone de belvedere, spațiu de joacă pentru câini, gradene, mobilier urban de calitate și, bineînțeles, mult spațiu verde revitalizat – arbori, arbuști, plante perene.

Primarul Ciprian Ciucu spera ca pana in toamna anului 2025 reabilitarea Parcului Grozavesti sa fie gata.

„În două săptămâni punem în dezbatere publică, după care va fi votat în Consiliul Local, apoi vom scoate la licitație. Mai durează trei luni licitația, așa că undeva prin februarie 2025, după ce ieșim din iarnă, putem atribui licitația, iar în martie să înceapă lucrările. Sper ca în toamna anului viitor să fie realizat.

Și în Parcul Grozăvești vom avea „Cinema sub Stele” și alte evenimente de calitate. Pentru că parcurile sunt principalele spații publice în care comunitatea noastră să fie împreună. Și mă mândresc să spun că avem cele mai frumoase parcuri din București”, a mai spus primarul Sectorului 6.

On material realizat de Olga Stancu

sursa foto-fb primaria sector 6

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.