Peste 870 de blocuri din sectorul 5 rămân fără apă caldă până duminică!

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice, în zone din Sectorul 5 din Capitală.

Se va interveni la rețeaua termică primară – conducta Dn 700mm – în zona străzilor Sergent Nuțu Ion, Sebastian și Buzoieni din Sectorul 5.

Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 56 puncte termice (875 blocuri) până în data de 01 septembrie 2024, ora 23.30.

Anul de punere în funcțiune a conductelor din această zonă este 1984, această porţiune de reţea având o vechime de peste 40 de ani.

Toate aceste tronsoane de rețea sunt cuprinse în obiective din proiectul POIM, iar începerea lucrărilor de modernizare este programată pentru anul viitor.

Până atunci, se impun intervenții punctuale, pentru a asigura funcționarea întregului sistem de termoficare până la începerea lucrărilor de modernizare.

Pe măsură ce lucrările sunt finalizate și ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Se vor pune în funcțiune, succesiv, mai întâi punctele termice din zona Nuțu Ion, urmând ca, la final, să fie alimentate si pornite cele din zona Sălaj și de pe Calea Ferentari.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.

Termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor.

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.